Friday, 24 May 2013

Sarapan terbaik untuk anda Shaklee mighty 3 Germ

KEPENTINGAN  SARAPAN

Sarapan adalah salah satu sumber makanan harian kita yang dianggap sebagai membantu memulakan hari anda sama seperti pemandu kereta lumba yang terlebih dahulu memanaskan enjin semasa berada di garisan permulaan.

Sebenarnya ada perkara yang anda tidak tahu, iaitu dengan bersarapan dapat membantu memastikan anda mengambil pemakanan khasiat harian anda dengan secukupnya.

Sehubungan itu sarapan merupakan makanan paling penting dalam hidup seorang manusia setiap hari dan tidak patut diabaikan.

Ketua Pakar pemakanan Institut Jantung Negara Kuala Lumpur, Mary Easaw-John berkata, penyelidikan mendapati kanak-kanak yang mengambil sarapan berkhasiat dapat memberi lebih tumpuan dan ini membantu mereka meningkatkan prestasi di sekolah.


Tetapi bagaimanakah anda menggalakkan kanak-kanak ini mengambil makanan berkhasiat pada seawal pagi?

Shaklee menawarkan Set mighty 3 Germs untuk untuk memulakan harian anda dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat .<3

Mighty 3 Germs

      ESP (Energizing Soy Protein)

 • Awet Muda (Rambut,kuku dan kulit adalah daripada protein,protein berkualiti membantu memperbaiki kesihatan dan meningkatkan pertumbuhan yang baik.Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda)
 • Membina dan perbaiki sel-sel tisu badan enzim dan hormon
 • Pembekal Tenaga (Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun,maka baik untuk kekal bertenaga,mencegah migrain .imsomnia dan tekanan
 • Kulit Remaja -Meransang pembentukan semula kulit dan otot,mengurangkan kedutan,agen anti -   penuaan,pengembalikan radian kulit dan kepejalan otot,percepat sembuhan luka dan mengurangkan                                 kesan parut.
 • Membaiki Memori-Meningkatkan kualiti memori,vitaliti,dorongan seksual dan rangsangan.
 • Membaiki Pigmentasi (Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur,membaiki masalah pigmentasi,kedutan dan kesan tua.
 • Baik untuk Prostat- Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya ,mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser.Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus,ovari,menopaus dan pembesaran prostat.
 • Membantu memekatkan dan perbanyakkan susu.

       Meal Shake


 • Nutrisi Lengkap-Menyediakan 24 jenis vitamin,mineral dan zat perlu.Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
 • Membekal Nutrisi kepada Sel tubuh-Kaya denga protin (tidak mengandungi laktosa),membantu pembinaan sel-sel kulit,kuku,rambut,organ,darah,imun dan lain-lain
 • Membantu Tumbesaran-Mengandungi vitamin A,C,E,Zink,Selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan
 • Mengambalikan Seri Wajah-Mengandungi vitamin B yang lengkap,zat besi dan copper yang cukup untuk untuk membina sel-sel darah merah yang sihat,sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
 • Detoksifikasi-Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
 • Kelazatan Rasanya-Minuman yang lazak untuk diambil bersama fruktos semulajadi:penggantian segera terhadap kekurangan vitamin,mineral dan juga tenaga.Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

       PERFORMANCE

 • Meningkatkan Daya Ketahanan Badan-Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat,menggantikan air ang hilang sewaktu latihan fizikal,meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.
 • Membekal Tenaga & Daya ketahanan Fizikal-Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbagi metabolism air dalam tubuh.Ia mengandungi potassium,Kalsium,sodium ,phosphorus,Magnesium dan chloride.Produk ini turut dirumus ekslusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetapkan kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.
 • Mencegah Penyahhidratan-Menguranakan kehausan,mencegah penyahhidratan,melembabkan kulit dan kelihatan muda.
 • Mengekalkan Paras Gula-Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

Cara Bancuh :campurkan satu sudu besar untuk setiap ESP, Meal Shake dan Performance ..


sila watapps to SUE 0175432732
facebook:www.facebook.com/sue.sue.5070No comments:

Post a Comment