Wednesday, 23 August 2017

Menjana pendapaan bersama SHAKLEE

Hari ini nak berkongsi sedikit tips atau cara tambah pendapatan dengan Shaklee. Sebelum itu pernah dengar tak apa Shaklee?
Shaklee merupakan sebuah syarikat yang mengeluarkan produk kesihatan semulajadi. Yang berkonsepkan sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan mesra alam. Dari penggunaan pertama Sofea makan produk Shaklee sampai ke hari ini rasa sangat berbaloi sebabnya produk-produk nya serasi dan berkesan.
Ok kembali kepada cara tambah pendapatan dengan Shaklee, Saya yakin dalam dunia hari ini dengan peningkatan kos sara hidup yang tinggi di bandar mahupun luar bandar mendorong semua untuk mencari dan melakukan dua kerja atau lebih untuk menyara keluarga dan diri.
Shaklee telah membuka peluang kepada semua untuk menjana pendapatan bersama mereka. Sehinggakan ada yang dah berjaya menjadi Jutawan Shaklee. Dengan modal yang rendah serendah RM 79 kita semua mampu menjana pendapatan sehingga 4 ke 5 angka sebulan. Tapi bagaimana?

cara tambah pendapatan

Cara Tambah Pendapatan Dengan Shaklee

1. DAFTAR AHLI SHAKLEE

Sebelum memulakan perniagaan atau menjana pendapatan dengan Shaklee, kita harus terlebih dahulu mendafta sebagai ahli Shaklee. Modal serendah RM79 merupakan bayaran untuk mendaftar sebagai ahli.
Banyak kelebihan bila mendaftar sebagai ahli bukan sahaja kita dapat membeli produk-produknya dengan harga ahli tetapi kita mampu menambah pendapatan 4-5 angka hanya dengan untung jualan dari produk Shaklee

2.  MENJUAL DENGAN HARGA RETAIL

Bila kita dah di daftar sebagai ahli, kita boleh memulakan pemasaran produk dengan mencari pelanggan. Dan kita HARUS menjual produk Shaklee dengan Harga Retail yang telah ditetapkan oleh syarikat. Dari situ kita boleh mendapat untung jualan.

3. TIDAK PERLU MENYIMPAN STOK

Kebanyakkan perniagaan yang kita kena keluar modal beribu-ribu untuk beli stok. Berbeza pula dengan Shaklee. Kita hanya perlu memasarkan kelebihan produk bila dah jumpa pelanggan, pelanggan akan memulakan jual beli dengan membayar jumlah produk tersebut.
Kerja kita seterusnya order melalui online atau terus ke branch Shaklee untuk mendapatkan produk dan hantar kepada pelanggan dan memberikan konsultasi cara pemakanan yang betul kepada pelanggan.

4. DROPSHIP

Masih mengenai penyimpanan produk, jika anda tidak dapat ke branch atau membeli online. Pendaftaran ahli bersama Sofea, Sofea akan menyediakan khidmat dropship dimana Sofea akan membantu anda untuk membuat penghantaran produk ke pelanggan.
Untung retail masih kepunyaan anda.

5. BONUS SHAKLEE

Selain daripada untung retail atau jualan yang kita dapat cash sewaktu proses jual beli bersama pelanggan, setiap belian produk kita akan mendapat point UV. Point UV tersebut berbeza untuk setiap produk, Shaklee akan memberikan BONUS setiap bulan mengikut point UV yang terkumpul di bawah akaun kita.
BONUS tiada had sehingga 5-6 angka sebulan.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya dimaklumat berikut:-
Nama : Sue
ID Shaklee : 432737
FB :https://web.facebook.com/sue.sue.5070

Whatssapp/Phone/Telegram : 0175432732

No comments:

Post a Comment